Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Будинок культури»

Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коцюбинської селищної ради Київської області з 22 лютого 2022 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Будинок культури» Коцюбинської селищної ради Київської області.

 Конкурс на посаду директора  комунального закладу культури проводиться відповідно до ст. 21 Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про культуру», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу культури селища Коцюбинське затвердженого Рішенням №86-7-ІХ від 12 квітня 2021 року Коцюбинської селищної ради Київської області.

 Кваліфікаційні вимоги до посади керівника комунального закладу культури селища Коцюбинське встановлюються відповідно до вимог чинного законодавства, Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу культури селища Коцюбинське затвердженого Рішенням №86-7-ІХ від 12 квітня 2021 року Коцюбинської селищної ради Київської області та Довідника кваліфікаційних характеристик професій.  

        

Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

-  заяву про участь у конкурсі;

-  згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист  

   персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

- копію документу що посвідчує особу;

- копію документа про вищу освіту (не нижче ступеня магістра чи спеціаліста) з

   додатком, що є невід'ємною частиною документа про освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

 - мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Кандидат може подавати інші документи та інформацію про себе щодо освіти, досвіду роботи, професійного рівня, моральних якостей тощо.                                   
         Оригінали: паспорта, ідентифікаційного коду та диплома про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.

    Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Зазначені документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена згідно з нотаріальною довіреністю особа) до управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коцюбинської селищної ради Київської області впродовж 30 днів із дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

            Уповноважена особа приймає документи за описом. Копія опису надається кандидату або особі, яка його представляє.

 До конкурсного відбору не допускаються особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів,.        

Кінцевий термін подання документів: 22 березня 2022 року до 17:00 год.
 Місце подання документів: 08298 Київська область, смт Коцюбинське вул Доківська 27, приміщення управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коцюбинської селищної ради Київської області.