Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

16.10.2023 10:32

Про скликання тридцять другої сесії Коцюбинської селищної ради

default-for-import.jpg

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати тридцять другу сесію Коцюбинської селищної ради IXскликання :

І. Засідання тридцять другої сесії Коцюбинської селищної ради IX скликання призначити на 26 жовтня 2023 року о 10:00 годині в селищі Коцюбинське в приміщенні КЗ «Будинок культури» Коцюбинської селищної ради за адресою: сел. Коцюбинське, вул. Доківська, 5.

ІІ. На розгляд тридцять другої сесії Коцюбинської селищної ради IX скликання винести такі питання:

1. Про висунення кандидатури на присвоєння обласної відзнаки – Звання «Почесний житель Київської області».  

2. Про внесення змін до рішення Коцюбинської селищної ради від 15.12.2022 року № 355-24-ІХ «Про бюджет Коцюбинської селищної територіальної громади на 2023 рік».

3. Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Коцюбинської селищної територіальної громади станом на 1 вересня 2023 року.

4. Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Коцюбинської селищної територіальної громади станом на 1 жовтня 2023 року.

5. Про затвердження Комплексної програми розвитку галузі культури в селищі Коцюбинське на 2023-2024 роки в новій редакції.

6. Про надання дозволу на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів закладів освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коцюбинської селищної ради.

7. Про надання матеріальної допомоги мешканцям селища Коцюбинське.

8. Про безоплатну передачу майна з балансу Виконавчого комітетуКоцюбинської селищної ради.

9. Про придбання майна Виконавчим комітетом Коцюбинської селищної ради.

10. Про затвердження «Акту приймання-передачі нерухомого майна, що розташоване за адресою: сел.Коцюбинське вул.Залізнична 5».

11. Про внесення змін до Програми відшкодування співвласникам багатоквартирних будинків Коцюбинської селищної територіальної громади вартості закупівлі генераторів.

12. Про внесення змін до Програми «Благоустрій селища Коцюбинське» Коцюбинської селищної територіальної громади на 2023 рік. 

13. Про внесення змін до Програми «Розвиток дорожнього руху селища Коцюбинське та його безпеки Коцюбинської селищної територіальної громади на 2023 рік». 

14. Про внесення змін до Програми «Реформування та розвиток житлово-комунального господарства селища Коцюбинське» Коцюбинської селищної територіальної громади. 

15. Про внесення змін до Програми «Матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Коцюбинської територіальної громади на 2022 - 2023 роки».

16. Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування Коцюбинської селищної територіальної громади Бучанського району Київської області на 2023 рік в новій редакції.

17. Земельні питання.

18. Різне.