Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

28.07.2023 13:32

Вітання з Днем Української Державності та Днем Хрещення Русі - України🇺🇦

64c3993435891__A5F82081-902B-4629-9C90-AE80FBEF299B.png

День Української Державності відзначається для вшанування нашої національної самостійності та визначається як символ національного єднання і гідності. Наша багата історія, відданість боротьбі за свободу і незалежність, а також національний дух, зростають щораз більше завдяки поколінням, які плекають нашу спадщину.

 

День Хрещення Русі-України також відзначає момент перехрещення нашого народу хрестом, що стало визначальною подією в становленні нашої духовності. Це знак єднання з християнським світом і виражає нашу ідентичність та глибокі коріння у культурі та віруваннях.

 

Зараз, коли ми відзначаємо ці дві великі події, нехай наша громада об'єднується ще сильніше, а наша держава продовжує розвиватися, збагачуючись культурою, традиціями і мудрістю наших предків.

 

Бажаємо мешканцям Коцюбинського, міцного здоров'я, щастя, достатку і миру. Нехай добробут і процвітання стануть вашими постійними спутниками, а злагода і злагідність панують у вашій спільноті. Разом ми зможемо будувати сильну, об’єднану  і процвітаючу Україну!🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦