Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01.08.2024 08:39

Оголошення

dabe8a4f-e048-4926-a3a1-abf7d6e78da4.jpg

Оголошення

 

 

Назва об’єкта

Частина нежитлового приміщення, в будівлі поліклініки, загальною площею 26,3 кв.м., розташованого за адресою: смт. Коцюбинське, вул. Пономарьова 6/2

Орендодавець (назва, код ЄДРПОУ, місцезнаходження, контактна особа, контактний тел та електронна пошта)

Коцюбинська селищна рада Бучанського району Київської області, код ЄДРПОУ 04360600, контактна особа Погонець Олена Володимирівна, тел. 0971167268,електронна пошта kcr760@ukr.net, місцезнаходження: Київська область, смт. Коцюбинське, вул. Доківська, 2.

Балансоутримувач (назва, код ЄДРПОУ, місцезнаходження, контактна особа, контактний тел та електронна пошта)

Коцюбинська селищна рада Бучанського району Київської області, код ЄДРПОУ 04360600, контактна особа Погонець Олена Володимирівна, тел. 0971167268,електронна пошта kcr760@ukr.net, місцезнаходження: Київська область, смт. Коцюбинське, вул. Доківська, 2.

Контактні дані (номер телефону і адреса електронної пошти) працівника балансоутримувача/орендодавця, відповідального за ознайомлення заінтересованих осіб з об’єктом оренди, із зазначенням адреси, на яку протягом робочого часу такі особи можуть звертатися із заявами про ознайомлення з об’єктом, час і місце проведення огляду об’єкта

Погонець Олена Володимирівна, тел. 0971167268,електронна пошта kcr760@ukr.net, вівторок з 10 .00год. до 15 00год., четвер – з 10.00год. до 15.00год.

Інформація про об’єкт оренди

Тип Переліку, до якого включено об’єкт оренди

Перший тип

Ринкова вартість обєкта

599 950  грн. без ПДВ

Тип об’єкта

Частина нежитлового приміщення

Строк оренди

1 рік

Інформація про наявність рішень про проведення інвестиційного конкурсу або про включення об’єкта до переліку майна, що підлягає приватизації

Відсутнє

Чи передбачається можливість передачі об’єкта в суборенду та інформація про порядок повідомлення орендодавця про укладення договору суборенди згідно р. 3 ст. 13 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”

Не передбачається

Фотографічні матеріали (наявні / відсутні)

Наявні

Загальна площа об’єкта

26,3 кв.м.

Корисна площа об’єкта

26,3 кв.м.

Характеристика об’єкта оренди (будівлі в цілому або частини будівлі із зазначенням місця розташування об’єкта в будівлі (надземний, цокольний, підвальний, технічний або мансардний поверх , номер поверху або поверхів)

Частина нежитлового приміщення розташованого на першому поверсі нежитлової будівлі, яке знаходиться за адресою; Київська область, смт. Коцюбинське, вул. Пономарьова 6/2.

Технічний стан об’єкта

інформація про потужність електромережі і забезпечення об’єкта комунікаціями

Будівля підключена до мереж електропостачання, водопостачання, водовідведення та теплопостачання. Технічний стан задовільний. Придатний до використання.

 

Поверховий план  поверха

Додається

Інформація про те, що об’єктом оренди є пам’ятка культурної спадщини та інформація про отримання погодження органу охорони культурної спадщини на передачу об’єкта в оренди

Об’єкт оренди не є пам’яткою культурної спадщини

Інформація про цільове призначення об’єкта оренди

Розміщення закладів охорони здоров’я, клініки, лікарні, аптеки, оптики, лабораторій, приватна медична практика

Інформація про порядок участі орендаря у компенсації витрат на оплату комунальних послуг

Порядок оплати комунальних послуг буде впорядковано договором

Інформація про аукціон