Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01.07.2024 12:00

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ Коцюбинської територіальної громади

default-for-import.jpg

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ Коцюбинської територіальної громади

 

Тарифи КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» на теплову енергію і послуги з постачання теплової енергії в опалювальному сезоні 2024-2025 рр. ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕЗМІННИМИ ДЛЯ КАТЕГОРІЇ СПОЖИВАЧІВ «НАСЕЛЕННЯ».

Для  категорій споживачів: «бюджетні установи», «інші споживачі» протягом опалювального періоду 2024-2025 рр. застосовуватимуться економічно обґрунтовані тарифи КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії.

КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» сформувало економічно обґрунтовані тарифи з урахуванням вимог Закону України №2479-IX «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування». Відповідно до зазначеного Закону це потрібно для отримання компенсації теплопостачальним підприємствам заборгованості з різниці в тарифах по категорії споживачів «населення».

Відповідно КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» зобов’язане надати документи для встановлення (шляхом перегляду) з 01.10.2024 економічно обґрунтованих тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії для  категорій споживачів: «населення», «бюджетні установи», «інші споживачі» на 12 місяців.

Плановані економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії розраховані КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» відповідно до вимог Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого Постановою КМУ від 1 червня 2011 р. № 869 (зі змінами).

З усією повною інформацією щодо планованих економічно обґрунтованих тарифів можна ознайомитись на сайті КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (основне джерело інформації) та/або за посиланням: https://kte.kmda.gov.ua/tarufu/

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з 01.07.2024, за адресою: 01001, м. Київ, пл. Івана Франка, 5  та  на електронну адресу: info@kte.kmda.gov.ua.

  Місцезнаходження  органу, уповноваженого встановлювати тарифи: вулиця Доківська, 2, Коцюбинське, Київська обл., 08298