Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

17/02/2022

Рішення сесії від 14.02.2022 № 284-15-IX «Про надання ФОП Лазуці Н.Л. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  яка перебуває в оренді для будівництва та  обслуговування будівель торгівлі в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична»

                                                        

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПʼЯТНАДЦЯТА  СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №284-15-IX

 14 лютого 2022 р.                                                            селище Коцюбинське                                                   

Про надання ФОП Лазуці Н.Л. дозволу на

розроблення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

 яка перебуває в оренді для будівництва та

 обслуговування будівель торгівлі в

селищі Коцюбинське, вул. Залізнична

 

            Розглянувши заяву ФОП Лазуки Н.Л.  про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості), яка перебуває в оренді згідно договору оренди від 09.06.2006 р. №126 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  в селищі Коцюбинське, вул.

Залізнична, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись статями 12, 791, 122, 186 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Коцюбинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати фізичній особі-підприємцю Лазуці Ніні Леонідівні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0020 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована за адресою:  Бучанський район, селище Коцюбинське, вул. Залізнична.
  2. ФОП Лазуці Н.Л. звернутися до виконавця робіт із землеустрою для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  3. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою подати на розгляд та затвердження сесії Коцюбинської селищної ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ