Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

17/02/2022

Рішення сесії від 14.02.2022 № 279-15-IX «Про розгляд заяв ФОП Макарчука А.І. про надання земельних ділянок в оренду, розташованих на території Коцюбинської селищної територіальної громади, згідно додатку 1»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П'ЯТНАДЦЯТА  СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №279-15-IX

 14 лютого 2022 р.                                                             селище Коцюбинське                                                                

 

Про розгляд заяв ФОП Макарчука А.І.

про надання земельних ділянок в

оренду, розташованих на території

Коцюбинської селищної територіальної громади,

згідно додатку 1

 

Розглянувши заяви гр. Макарчука А.І. про надання земельних ділянок в оренду, розташованих на території Коцюбинської селищної територіальної громади, враховуючи те, що земельна ділянка може бути об'єктом цивільних прав виключно з моменту її формування, беручи до уваги висновки постійної депутатської комісії Коцюбинської селищної ради з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись статтями 12, 791, 122,123, 124, 134 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити фізичній особі - підприємцю Макарчуку Андрію Івановичу  в наданні земельних ділянок в оренду, розташованих на території Коцюбинської селищної територіальної громади, згідно додатку 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ