Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

17/02/2022

Рішення сесії від 14.02.2022 № 271-15-IX «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Коцюбинської територіальної громади для будівництва та  обслуговування будівель закладів освіти, яка розташована в селищі Коцюбинське,  вул. Коцюбинського,6»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П'ЯТНАДЦЯТА  СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №271-15-IX

 14 лютого 2022 р.                                                             селище Коцюбинське                                                                

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою

 щодо відведення земельної ділянки комунальної власності

Коцюбинської територіальної громади для будівництва та

 обслуговування будівель закладів освіти,

яка розташована в селищі Коцюбинське,  вул. Коцюбинського,6

 

Відповідно до генерального плану селища Коцюбинське земельна ділянка по вулиці Коцюбинського,6 орієнтовною площею 0,10 га запроектована для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для розміщення дитячого навчального закладу), враховуючи суспільну потребу територіальної громади в навчальному закладі на території селища, рішення Коцюбинської селищної ради №234-19-VІІІ від 18.07.2019 р., беручи до уваги пропозиції постійної комісії з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись ст. 12, 83, 122, 123, 186 Земельного кодексу України, ст. 22, 26, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

    В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Коцюбинської селищної територіальної громади орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, яка розташована в селищі Коцюбинське,  вул. Коцюбинського,6 за рахунок земель житлової та громадської забудови.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

 

Селищний голова                                                         Сергій ДАНІШ