Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

17/02/2022

Рішення сесії від 14.02.2022 № 270-15-IX «Про розгляд заяви гр. Уліча В.І. про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована в селищі Коцюбинське»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П'ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №270-15-IX

 14 лютого 2022 р.                                                             селище Коцюбинське                                                   

 

Про розгляд заяви гр. Уліча В.І.

про надання дозволу на розроблення проекту

 землеустрою щодо відведення земельної ділянки,

яка розташована в селищі Коцюбинське

 

Розглянувши заяву гр. Уліча В.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0063 га для будівництва індивідуальних гаражів, враховуючи висновки постійної депутатської комісії Коцюбинської селищної ради з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись частиною 6 ст. 118, статтями 12, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянину Улічу Віктору Ісаковичу  в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0063 га для будівництва індивідуальних гаражів, в зв’язку з відсутністю графічного матеріалу, на якому зазначено бажане місце розташування земельної ділянки в селищі Коцюбинське Бучанського району Київської області.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ