Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

02/02/2022

Рішення виконавчого комітету від 27.01.2022 № 25 «Про приватизацію 4-кімнатної квартири в селищі Коцюбинське, по вул. Доківська, буд.9, кв.112»

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

27 січня 2022 року                     сел.Коцюбинське                                      № 25

 

Про приватизацію 4-кімнатної квартири в селищі Коцюбинське, по вул. Доківська, буд.9, кв.112

 

Розглянувши заяву та документи, подані гр. ОСОБА 1 про передачу в приватну власність квартири у житловому будинку за адресою: Київська область, Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, вул. Доківська, буд.9, кв.112, ордер на квартиру виданий виконавчим комітетом Ірпінської міської ради № 1032 від 13.09.1984 року, враховуючи пропозиції комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської області, відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду» зі змінами, Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України № 396 від 16.12.2009 року «Про затвердження Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

  1. Передати безоплатно в приватну власність гр. ОСОБА 1 4-кімнатну квартиру за адресою: Київська область, сел. Коцюбинське, вул. Доківська, буд.9, кв.112. Житлова площа – 49,7 кв.м., загальна площа –  77,4 кв.м.
  2. Розрахунок вартості надлишкової загальної площі квартири (будинку), жилого приміщення у гуртожитку, кімнати у комунальній квартирі, що приватизується – затвердити (додається).
  3. Оформити та видати свідоцтво про право власності.
  4. Зобов’язати гр. ОСОБА 1 здійснити державну реєстрацію права власності на квартиру у житловому будинку за адресою: Київська область, сел. Коцюбинське, вул. Доківська, буд.9, кв.112, згідно чинного законодавства.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Петра Пушанка.

 

Селищний голова                                                                   Сергій ДАНІШ

 

 

 

Додаток

до рішення виконкому

Коцюбинської селищної ради

№ 25 від «27» січня 2022 р.

 

 

РОЗРАХУНОК
вартості надлишкової загальної площі квартири (будинку), жилого приміщення у гуртожитку, кімнати у комунальній квартирі, що приватизується

 

 

1. Загальна площа квартири (будинку), жилого приміщення у гуртожитку, кімнати у комунальній квартирі (П) 77,4 кв. м.

 

2. Кількість зареєстрованих у квартирі (будинку), жилому приміщенні у гуртожитку, кімнаті у комунальній квартирі осіб (М) – 7.Учасники приватизації – 1.

 

3. Розмір загальної площі, що підлягає безоплатній передачі мешканцям квартири (будинку), жилого приміщення у гуртожитку, кімнати у комунальній квартирі згідно з законом:

Пб = 1 х 21 = 21,0 кв. м.

 

4. Розмір надлишків площі, що підлягає оплаті:

Пн = (П - Пб) =  (77,4- 21,0) = 56,4 кв. м.

 

5. Вартість надлишкової загальної площі квартири (будинку), жилого приміщення у гуртожитку, кімнати у комунальній квартирі, що приватизується (розмір доплати за надлишкову площу):

Д = Пн х 0,18 = 56,4 х 0,18=10 грн. 15 коп.

 

6. Відновна вартість квартири ( будинку )

В = (П) 85,4 х 0,18 = 15 грн. 37 коп.

 

7. Наявність пільги на безоплатне одержання квартири (будинку) - документів не надано.

 

 

Підпис відповідальної за
розрахунок особи 

 
____________ 

Підпис наймача, що приватизує
квартиру (будинок), житлове приміщення у гуртожитку, кімнату у комунальній квартирі 

 
 
 

____________