Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

02/02/2022

Рішення виконавчого комітету від 27.01.2022 № 18 «Про надання дозволу неповнолітній, зі згоди батьків, на продаж 1/3 частини квартири та на прийняття в дар 1/3 частини будинку з відповідною частиною земельної ділянки, на якій розташований житловий будинок на її ім’я»

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

27 січня 2022 року                            сел. Коцюбинське                                                № 18

           

Про надання дозволу неповнолітній, зі згоди батьків, на продаж 1/3 частини квартири та на прийняття в дар 1/3 частини будинку з відповідною частиною земельної ділянки, на якій розташований житловий будинок на її ім’я

 

Розглянувши подання Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради № 5 від 25.01.2022 року, про надання дозволу неповнолітній ОСОБА 1, 01.04.2007 р.н., зі згоди батьків ОСОБА 2 та ОСОБА 3, на продаж 1/3 частини квартири за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1 та на прийняття в дар 1/3 частини будинку за адресою: Київська область, Кагарлицький район, село Іванівка, АДРЕСА 2 з відповідною частиною земельної ділянки, на якій розташований житловий будинок на її ім’я, враховуючи, що житлові та майнові права неповнолітньої не порушуються, керуючись ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл неповнолітній ОСОБА 1, 01.04.2007 р.н., зі згоди батьків ОСОБА 2 та ОСОБА 3, на продаж 1/3 частини квартири за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1 та на прийняття в дар 1/3 частини будинку за адресою: Київська область, Кагарлицький район, село Іванівка, АДРЕСА 2 з відповідною частиною земельної ділянки на якій розташований житловий будинок на її ім’я.
  2. Зобов’язати батьків, ОСОБА 2 та ОСОБА 3, в тримісячний термін надати до Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради документи, які підтверджують укладення договору дарування будинку за адресою: Київська обл., Кагарлицький район, село Іванівка, АДРЕСА 2 на ім’я неповнолітньої доньки, ОСОБА 1, 01.04.2007 р.н.
  3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради від 18.11.2021 року № 190 «Про надання дозволу батькам, від імені малолітньої доньки, на продаж 1/3 частини квартири, та на прийняття в дар будинку, на її ім’я».
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Селищний голова                                                                       Сергій ДАНІШ