Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/02/2022

Рішення виконавчого комітету від 27.01.2022 № 8 «Про затвердження додаткових платних послуг в закладах освіти та культури селища Коцюбинське»

 

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

«27» січня 2022 року                сел. Коцюбинське                                          8

 

Про затвердження додаткових платних послуг в закладах освіти та культури селища Коцюбинське

 

Розглянувши подання директорів закладів освіти та культури Коцюбинської територіальної громади, з метою задоволення потреб дітей в організації додаткових розвивальних занять, поглиблення знань за індивідуальною та груповою формами роботи, а також доповнення матеріально-технічної бази закладів освіти та культури, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України №796 від 27.08.2010 року «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними установами та закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форм власності», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Положення про порядок надання додаткових платних послуг у закладах освіти та культури Коцюбинської селищної територіальної громади (Додаток 1).
  2. Затвердити розрахунки надходжень та видатків для групових та індивідуальних занять з учнями та вихованцями закладів освіти та культури з 01 лютого 2022 року (Додатки 2.1-2.9).
  3. Встановити з 01 лютого 2022 року вартість батьківської плати за додаткові платні послуги у закладах освіти та культури відповідно до розрахунків (Додаток 2).
  4. Надавати платні послуги дітям – сиротам і дітям, які залишилися без батьківського піклування безоплатно відповідно до Положення про порядок надання додаткових платних послуг у закладах освіти та культури Коцюбинської селищної територіальної громади.
  5. Надавати дозвіл дітям працівників закладів освіти та культури Коцюбинської територіальної громади відвідувати заняття із додаткових платних послуг безоплатно.
  6. Встановити вартість батьківської плати у розмірі 70% від вартості послуг для другої і більше дитини у випадку надання послуг більше ніж 1 дитині з родини.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з гуманітарних та соціальних питань Вікторію Баран.

 

Селищний голова                                                                        Сергій ДАНІШ


Прикріплені файли: