Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

23/12/2021

Рішення сесії від 20.12.2021 № 234-14-ІХ «Про затвердження Програми «Розвиток дорожнього руху селища Коцюбинське та його безпеки» Коцюбинської селищної територіальної громади на 2022 рік»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

     РІШЕННЯ №234-14-ІХ

 

 «20» грудня 2021 р.                                         селище Коцюбинське                                                   

 

Про затвердження Програми

«Розвиток дорожнього руху

селища Коцюбинське та його безпеки»

Коцюбинської селищної територіальної

громади на 2022 рік

 

          Розглянувши подання заступника начальника відділу житлово- комунального господарства, комунальної власності та благоустрою Коцюбинської селищної ради, висновки постійної комісії селищної ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін та відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити Програму «Розвиток дорожнього руху селища Коцюбинське та його безпеки» Коцюбинської селищної територіальної громади  на 2022 рік Додаток № 1 (додається).
  2. Головному розпоряднику бюджетних коштів - Виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради забезпечити контроль за цільовим використанням коштів згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Фінансовому управлінню Коцюбинської селищної ради передбачити кошти на виконання заходів, запланованих Програмою, виходячи з реальних можливостей бюджету.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін та заступника селищного голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

Селищний голова                   ____________Сергій ДАНІШ


Прикріплені файли: