Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

23/12/2021

Рішення сесії від 20.12.2021 № 233-14-ІХ «Про затвердження Програми «Благоустрій селища Коцюбинське” Коцюбинської селищної територіальної громади на 2022 рік»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

 

ЧОТИРНАДЦЯТА  СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

     РІШЕННЯ №233-14-ІХ

 

 «20» грудня 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

Про затвердження Програми

«Благоустрій селища Коцюбинське”

Коцюбинської селищної територіальної

громади на 2022 рік

 

          Розглянувши подання заступника начальника відділу житлово- комунального господарства, комунальної власності та благоустрою Коцюбинської селищної ради, висновки постійної комісії селищної ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін та відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити Програму «Благоустрій селища Коцюбинське» Коцюбинської селищної територіальної громади на 2022 рік Додаток № 1 (додається).
  2. Головному розпоряднику бюджетних коштів - Виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради забезпечити контроль за цільовим використанням коштів згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Фінансовому управлінню Коцюбинської селищної ради передбачити кошти на виконання заходів, запланованих Програмою, виходячи з реальних можливостей бюджету.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін та заступника селищного голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

Селищний голова                   ____________Сергій ДАНІШ


Прикріплені файли: