Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

23/12/2021

Рішення сесії від 20.12.2021 № 242-14-ІХ «Про встановлення земельного сервітуту та укладання з ФОП Начаряном П.М. договору особистого строкового сервітуту  на земельну ділянку, що  розташована в  селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/24»

 

                                                             

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №241-14-IX

 20 грудня 2021 р.                                                                          селище Коцюбинське                                                   

 

 

Про встановлення земельного сервітуту

та укладання з ФОП Начаряном П.М.

договору особистого строкового сервітуту

 на земельну ділянку, що  розташована в

 селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/24

 

            Розглянувши клопотання ФОП Начаряна П.М. щодо укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту на земельну ділянку, цільове призначення якої- для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/24 для провадження підприємницької діяльності, в зв’язку з переходом права власності на споруду від Світлої Л.П., враховуючи висновок постійної депутатської комісії Коцюбинської селищної ради з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись статтями 98-102, 122, 1241 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна  рада

 

                                                                 В И Р І Ш И Л А:

  1. Встановити земельний сервітут строком на 3 (три) роки, шляхом укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту з фізичної особою-підприємцем Начаряном Павлом Микитовичем для провадження підприємницької діяльності на земельну ділянку площею 0,0039 га (кадастровий номер 3210946200:01:030:0050), цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/24.
  2. Встановити плату за користування земельною ділянкою у сумі 12 (дванадцять) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  3. Відділу з питань земельних відносин Коцюбинської селищної ради підготувати договір про встановлення особистого строкового сервітуту на  земельну ділянку. 
  4. Зобов'язати ФОП Начаряна П.М. привести фасадну частину споруди, розташованої на земельній ділянці з кадастровим номером 3210946200:01:030:0050, до єдиного фасаду об’єктів торгівлі відповідно до рішення виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради та Правил благоустрою на території селища Коцюбинське.
  5. ФОП Начаряну П.М. зареєструвати договір про встановлення особистого строкового сервітуту на  земельну ділянку згідно вимог Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу обов’язків та постійну депутатську комісію земельних відносин, лісових та природоохоронних питань.

 

Селищний голова                                                             Сергій ДАНІШ