Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

23/12/2021

Рішення сесії від 20.12.2021 № 230-14-ІХ «Про затвердження Програми розвитку та удосконалення організації харчування  здобувачів освіти в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Коцюбинської селищної  територіальної  громади на 2022-2023 роки    »

                                                                                                                  

  

    УКРАЇНА

      КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

     БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

 

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

     РІШЕННЯ №230-14-ІХ

 

 «20» грудня 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

Про затвердження Програми розвитку

та удосконалення організації харчування

 здобувачів освіти в закладах дошкільної

та загальної середньої освіти

Коцюбинської селищної  територіальної

 громади на 2022-2023 роки          

 

 Заслухавши і обговоривши інформацію про Програму розвитку та удосконалення організації харчування здобувачів освіти в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Коцюбинської селищної  територіальної громади на 2022-2023 роки, керуючись ст.91 Бюджетного кодексу України, Законами України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року №856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» (зі змінами) Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Програму розвитку та удосконалення організації харчування здобувачів освіти в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Коцюбинської селищної  територіальної громади на 2022-2023 роки (Додається).
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення Коцюбинської селищної ради від 31.08.2021 року №143-11-ІХ (зі змінами).
  3. Головному розпоряднику коштів селищного бюджету управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму забезпечити контроль за цільовим використанням бюджетних коштів згідно з вимогами чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту та заступника селищного голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

Селищний голова                                                  ____________Сергій ДАНІШ


Прикріплені файли: