Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

23/12/2021

Рішення сесії від 20.12.2021 № 240-14-ІХ «Про розгляд заяви гр. Бодяна О.В. про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Коцюбинської селищної територіальної громади»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №240-14-IX

 20 грудня 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

Про розгляд заяви гр. Бодяна О.В.

про надання дозволу на розроблення проекту

 землеустрою щодо відведення земельної ділянки

на території Коцюбинської селищної територіальної громади

 

Розглянувши заяву гр. Бодяна О.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, враховуючи висновки постійної депутатської комісії Коцюбинської селищної ради з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись частиною 6 ст. 118, статтями 12, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянину Бодяну Олександру Володимировичу  в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, в зв’язку з відсутністю графічного матеріалу, на якому зазначено бажане місце розташування земельної ділянки на території Коцюбинської селищної територіальної громади Бучанського району Київської області.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ