Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

22/12/2021

Рішення виконавчого комітету від 16.12.2021 № 226 «Про продовження терміну дії ордера виданого на житлове приміщення в селищі Коцюбинське»

 

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

«16» грудня 2021 року                          № 226                                  сел. Коцюбинське

 

 

Про продовження терміну дії ордера виданого на житлове приміщення в селищі Коцюбинське

 

Розглянувши звернення гр. ОСОБА 1, щодо продовження терміну дії ордера на житлове приміщення АДРЕСА 1, з доданими документами, враховуючи рекомендації житлової комісії при виконавчому комітеті Коцюбинської селищної ради, враховуючи Житловий кодекс України, Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Україні, затверджених Постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984р., № 470, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

  1. Продовжити термін дії ордера № 33 від 24.05.2004р., виданого у відповідності до рішення начальника ККЕУ гр. ОСОБА 1 на право проживання в жилому приміщенні, яке складається з двох кімнат житловою площею 29, 9 кв. м., у квартирі АДРЕСА 1, в сел. Коцюбинське у зв’язку з пропуском строку реєстрації.
  2. Зобов’язати гр. ОСОБА 1 передати на зберігання оригінал ордеру № 33 на право заняття жилого приміщення виданого 24.05.2004р. до Коцюбинської селищної ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Петра Пушанка.

 

 

Селищний голова                                                            Сергій ДАНІШ

        

Керуючий справами                                                          Світлана ЧЕЧКО

 

Начальник відділу правового забезпечення                  Володимир СТОГОВ