Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

22/12/2021

Рішення виконавчого комітету від 16.12.2021 № 216 «Про надання дозволу неповнолітній, зі згоди батьків, на продаж ½ частини квартири та на купівлю ½ частини будинку»

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

16 грудня 2021року                           № 216                             сел. Коцюбинське      

Про надання дозволу неповнолітній, зі згоди батьків, на продаж ½ частини квартири та на купівлю ½ частини будинку

 

Розглянувши подання Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради №31 від 15.12.2021 року, про надання дозволу неповнолітній ОСОБА 1, зі згоди батьків ОСОБА 2 та ОСОБА 3, на продаж ½ частини квартири за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1 та на купівлю ½ частини будинку за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Потіївка, АДРЕСА 2, на її ім’я, враховуючи, що житлові та майнові права малолітньої не порушуються, керуючись ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства»,Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл неповнолітній ОСОБА 1, зі згоди батьків ОСОБА 2 та ОСОБА 3, на продаж ½ частини квартири за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1 та на купівлю ½ частини будинку за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Потіївка, АДРЕСА 2, на її ім’я.
  2. Зобов’язати батьків, ОСОБА 2 та ОСОБА 3, в тримісячний термін надати до Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради документи, які підтверджують укладення договору купівлі - продажу 1/2 частини будинку за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Потіївка, АДРЕСА 2 на ім’я неповнолітньої доньки ОСОБА 1.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Селищний голова                                                               Сергій ДАНІШ

Керуючий справами                                                             Світлана ЧЕЧКО

Начальник відділу правового забезпечення                      Володимир СТОГОВ