Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

22/12/2021

Рішення виконавчого комітету від 16.12.2021 № 214 «Про надання дозволу батькам, від імені малолітньої доньки, на продаж 1/4 частки кімнати в гуртожитку, та на прийняття в дар 1/2 частки кімнати в гуртожитку, на її ім’я»

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

16 грудня 2021року                                        № 214                                           сел. Коцюбинське

 

Про надання дозволу батькам, від імені малолітньої доньки, на продаж 1/4 частки кімнати в гуртожитку, та на прийняття в дар 1/2 частки кімнати в гуртожитку, на її ім’я

 

Розглянувши подання Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради № 29 від 15.12.2021 року, про надання дозволу батькам, ОСОБА 1 та ОСОБА 2 від імені малолітньої доньки, ОСОБА 3 на продаж 1/4 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1, та на прийняття в дар 1/2 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 2, на її ім’я, враховуючи, що житлові та майнові права малолітньої не порушуються, керуючись ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства»,Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл батькам, ОСОБА 1 та ОСОБА 2 від імені малолітньої доньки, ОСОБА 3 на продаж 1/4 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1, та на прийняття в дар 1/2 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 2, на її ім’я.
  2. Надати дозвіл матері, ОСОБА 1, представляти законні права та інтереси малолітньої доньки, ОСОБА 3 при укладенні та підписанні договору купівлі – продажу 1/4 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1.
  3. Надати дозвіл батькові, ОСОБА 2, представляти законні права та інтереси малолітньої доньки, ОСОБА 3 при укладенні та підписанні договору дарування 1/2 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 2, на її ім’я.
  4. Зобов’язати батьків, ОСОБУ 1 та ОСОБУ 2, в тримісячний термін надати до Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради документи, які підтверджують укладення договору дарування 1/2 частки кімнати в гуртожитку за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 2, на ім’я малолітньої доньки, ОСОБА 3.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Селищний голова                                                                     Сергій ДАНІШ

Керуючий справами                                                                   Світлана ЧЕЧКО

Начальник відділу правового забезпечення                            Володимир СТОГОВ