Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

22/12/2021

Рішення виконавчого комітету від 16.12.2021 № 210 «Про надання дозволу на укладення договору про поділ житлового будинку в натурі та припинення спільної часткової власності, де зареєстровані неповнолітні діти»

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

БУЧАНСЬКОГО  РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

16 грудня 2021року                             № 210                                   сел. Коцюбинське

 

Про надання дозволу на укладення договору про поділ житлового будинку в натурі та припинення спільної часткової власності, де зареєстровані неповнолітні діти

 

Розглянувши подання Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради № 34 від 15.12.2021 року, про надання дозволу на укладення договору про поділ житлового будинку в натурі, та припинення спільної часткової власності, де зареєстровані неповнолітні діти, враховуючи, що житлові та майнові права неповнолітніх не порушуються, керуючись ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ОСОБІ 1 на укладення договору про поділ житлового будинку в натурі та припинення спільної часткової власності за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1, в якому зареєстровані неповнолітні діти ОСОБА 2 та ОСОБА 3.
  2. Зобов’язати ОСОБУ 1 в тримісячний термін надати до Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради документи, підтверджуючі укладення договору про поділ житлового будинку в натурі та припинення спільної часткової власності за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Селищний голова                                                              Сергій ДАНІШ

Керуючий справами                                                            Світлана ЧЕЧКО

Начальник відділу правового забезпечення                     Володимир СТОГОВ