Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

22/12/2021

Рішення виконавчого комітету від 16.12.2021 № 206 «Про виплату матеріальної допомоги працівникам медичної сфери селища Коцюбинське»

 

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

16 грудня 2021 року                              № 206                     селище Коцюбинське

 

Про виплату матеріальної допомоги працівникам медичної сфери селища Коцюбинське

 

На виконання Програми «Соціальний захист окремих категорій населення селища Коцюбинське на 2021 рік», затвердженої рішенням Коцюбинської селищної ради № 24-2-ІХ від 24.12.2020 року «Про затвердження програм місцевого значення на 2021 рік» (зі змінами), відповідно до рішення Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської області № 179-13-ІХ від 25 листопада 2021 року та враховуючи надмірне навантаження на медичний персонал у зв’язку з поширенням COVID – 19, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити список медичних працівників, які працюють у селищі Коцюбинське в умовах підвищеного навантаження у зв’язку з поширенням COVID – 19  згідно з додатком до даного розпорядження.
  2. Відділу обліку, планування та звітності здійснити перерахунки коштів згідно з додатком до даного рішення на карткові рахунки медичних працівників, в банківських установах АТ КБ «ПРИВАТБАНК», відповідно до видатків по КПКВКМБ 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення», КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню».
  3. Розпорядження передати на затвердження на черговому засіданні виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника селищного голови з гуманітарних та соціальних питань Баран В.П.

 

 

Селищний голова                                                                    Сергій ДАНІШ

 

Керуючий справами                                                                Світлана ЧЕЧКО

 

Начальник відділу правового забезпечення                          Володимир СТОГОВ