Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

22/12/2021

Рішення виконавчого комітету від 16.12.2021 № 196 «Про списання кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув»

КОЦЮБИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

БУЧАНСЬКОГО  РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

«16» грудня 2021 року                         № 196                           селище Коцюбинське

 

Про списання кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув

 

Розглянувши доповідну записку начальника відділу обліку, планування та звітності – головного бухгалтера Коцюбинської селищної ради Лютенко О.А. щодо наявності на бухгалтерському обліку станом на 01.12.2021р. простроченої кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув, по загальному фонду селищного бюджету в сумі 590, 00 грн., у відповідності наказу МФУ від 02.04.2014р.№ 372 «Про затвердження Порядку бухгалтерського обліку окремих активів та зобов’язань бюджетних установ та внесення змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку бюджетних установ», керуючись Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В :

  1. Провести списання простроченої кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув, по загальному фонду на суму 590, 00 грн., а саме:

КПКВ 0110150 «Організаційне,інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад», в тому числі:

- КЕКВ 2210 «Предмети,матеріали,обладнання та інвентар» - 250,00 грн. за придбання госптоварів згідно авансового звіту за вересень 2018 р. Анікєєвої І.А.;

- КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки» - 340,00 грн. відшкодування штрафу за несвоєчасне подання звітності згідно авансового звіту Ткаченко Т.В. за червень 2018 року.

2. Відділу обліку, планування та звітності відобразити списання кредиторської заборгованості в регістрах бухгалтерського обліку.

3. Контроль за виконанням данного рішення покласти на начальника відділу обліку, планування та звітності – головного бухгалтера Лютенко О.А.

 

Селищний голова                                                                  Сергій ДАНІШ

 

Керуючий справами                                                                 Світлана ЧЕЧКО

 

Начальник відділу правового забезпечення                               Володимир СТОГОВ