Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 211-13-ІХ «Про проведення службового розслідування за фактом порушення депутатом Чижевським І.Ф. вимог Закону України «Про запобігання корупції»»

                   

    УКРАЇНА

    КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

     БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ №211-13-IX

 

 25 листопада 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

Про проведення службового розслідування за фактом порушення депутатом Чижевським І.Ф. вимог Закону України «Про запобігання корупції»

 

Розглянувши подання Бучанської окружної прокуратури щодо призначення та проведення службового розслідування за фактом порушення вимог фінансового контролю депутатом Чижевським І.Ф., враховуючи Постанову Ірпінського міського суду від 09.07.2021 року у справі №367/4757/21 на виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції», Постанови Кабінету Міністрів України №950 від 13.06.2000 року «Про затвердження Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України “Про запобігання корупції” прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Утворити комісію з проведення службового розслідування за фактом порушення депутатом Чижевським І.Ф. вимог Закону України «Про запобігання корупції» у наступному складі :

Голова комісії -  Лизун І.М.;

Члени комісії:

 - Столяр А.А.;

 - Коломієць Н.М.;

 - Назарук П.М.;

 - Журавель В.В.

2. Доручити комісії проведення службового розслідування за фактом порушення депутатом Чижевським І.Ф. вимог Закону України «Про запобігання корупції» у строк з 25.11.2021 року по 24.12.2021 року, за результатами розслідування скласти акт, який надати селищному голові на розгляд.

 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської етики, правопорядку, законності, запобігання корупції.

 

Селищний голова                                                                             Сергій ДАНІШ