Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 210-13-ІХ «Про надання дозволу ФОП Виборнову Д.С. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/3                                                  »

           

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ №210-13-IX

 

  25 листопада 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

 Про надання дозволу ФОП Виборнову Д.С.

на розроблення проекту землеустрою щодо                                                                   

 відведення земельної ділянки з метою

встановлення земельного сервітуту

в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/3

 

 

   Розглянувши клопотання ФОП Виборнова Д.С.  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту, враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись ст. 12, 99, 122, 1241, 186 Земельного кодексу України, ст. 22, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

                                                               В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл ФОП Виборнову Денису Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою встановлення земельного сервітуту, площею 0,0027 га в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,2/3,  за рахунок земель запасу, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, вид цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  2. ФОП Виборнову Д.С. протягом шести місяців подати розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд та затвердження сесії селищної ради.
  3. Термін дії рішення шість місяців.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ