Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 202-13-ІХ «Про надання дозволу гр. Таран Л.П. на розроблення проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,9-а»

     

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №202-13-IX

 25 листопада 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

Про надання дозволу гр. Таран Л.П.

на розроблення проекту землеустрою щодо 

 відведення земельної ділянки у власність

для будівництва індивідуальних гаражів

в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,9-а

 

 

Розглянувши заяву гр. Таран Л.П. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів в селищі Коцюбинське, вул. Залізнична,9а,  враховуючи висновок постійної депутатської комісії Коцюбинської селищної ради земельних відносин, лісових та природоохоронних питань, керуючись ст. 12, 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, ст. 22, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

                                                               В И Р І Ш И Л А:

 

 

  1. Надати дозвіл гр. Таран Любові Павлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0042 га у власність для будівництва індивідуальних гаражів, яка розташована по вул. Залізничній,9а в селищі Коцюбинське Бучанського району, за рахунок земель запасу, категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ