Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 200-13-ІХ «Про розгляд заяви гр. Прокопенка В.В. про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  яка розташована в селищі Коцюбинське»

УКРАЇНА

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №200-13-IX

25 листопада 2021 р.                                                     селище Коцюбинське                                                   

 

Про розгляд заяви гр. Прокопенка В.В.

про надання дозволу на розроблення проекту

 землеустрою щодо відведення земельної ділянки,

 яка розташована в селищі Коцюбинське

 

Розглянувши заяву гр. Прокопенка В.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га для будівництва гаражних боксів, враховуючи висновки постійної депутатської комісії Коцюбинської селищної ради з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси, керуючись ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянину Прокопенку Віктору Володимировичу  в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га для будівництва гаражних боксів, що розташована в селищі Коцюбинське Бучанського району Київської області.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування, землеустрою та відносин власності на природні ресурси.

 

 

Селищний голова                                                   Сергій ДАНІШ