Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 189-13-ІХ «Про передачу в оперативне управління  Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму комунального майна, що перебуває на балансі Коцюбинської селищної ради»

 

                                                                                                                          

    УКРАЇНА

     КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

     БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 
   

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

25 листопада 2021 року                           189-13-IX                                   сел. Коцюбинське

 

Про передачу в оперативне управління  Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму комунального майна, що перебуває

на балансі Коцюбинської селищної ради

 

З метою підвищення ефективності використання та утримання майна, що перебуває у комунальній власності Коцюбинської селищної територіальної громади та забезпечення фінансово-господарської діяльності закладів освіти та культури, враховуючи висновки постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Передати в оперативне управління Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коцюбинської селищної ради Київської області комунальне майно згідно Додатку 1 до даного рішення.

2. Визначити, що комунальне майно зазначене в Додатку 1 до даного рішення, передається зі збереженням їх цільового призначення. Передача майна не тягне за собою виникнення  права власності на передане майно .

3. Відповідальність за збереження об'єктів комунального майна, зазначеного в Додатку 1 до даного рішення, покласти на начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коцюбинської селищної ради Київської області.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  Коцюбинського селищного голови з гуманітарних та соціальних питань  Баран В.П.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                                                Сергій ДАНІШ