Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 188-13-ІХ «Про передачу в оперативне управління УЖКГ “Біличі” майна, що перебуває на балансі  Коцюбинської селищної ради»

    УКРАЇНА

     КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

     БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 
   

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

25 листопада 2021 року                            188-13-IX                                   сел. Коцюбинське

 

 

Про передачу в оперативне управління

УЖКГ “Біличі” майна,

що перебуває на балансі 

Коцюбинської селищної ради

 

З метою підвищення ефективності використання та утримання майна, що перебуває у комунальній власності Коцюбинської селищної територіальної громади, враховуючи висновки постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Передати в оперативне управління “Управлінню житлово-комунального господарства “БІЛИЧІ” Коцюбинської селищної ради Київської області комунальне майно згідно Додатку 1 до даного рішення.

2. Визначити, що комунальне майно зазначене в Додатку 1 до даного рішення, передається зі збереженням їх цільового призначення. Передача майна не тягне за собою виникнення права власності на передане майно .

3. Відповідальність за збереження об'єктів комунального майна, зазначеного                             в Додатку 1 до даного рішення, покласти на начальника “Управління житлово-комунального господарства “БІЛИЧІ” Коцюбинської селищної ради Київської області.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  Коцюбинського селищного голови з виконавчих органів влади Пушанко П.П.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                                                Сергій ДАНІШ

 


Прикріплені файли: