Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 187-13-ІХ «Про передачу в оперативне управління  УЖКГ “Біличі”  об'єктів благоустрою,   що перебувають на балансі Коцюбинської селищної ради»

    УКРАЇНА

     КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

     БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 
   

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

25 листопада 2021 року                          187-13-IX                                   сел. Коцюбинське

 

 

Про передачу в оперативне управління  УЖКГ “Біличі”  об'єктів благоустрою,   що перебувають на балансі

Коцюбинської селищної ради

 

З метою підвищення ефективності обслуговування та використання об'єктів благоустрою, що перебувають в комунальній власності Коцюбинської селищної територіальної громади та забезпечення фінансово-господарської діяльності закладів житлово-комунального господарства та благоустрою, враховуючи висновки постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету, фінансів і цін, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коцюбинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Передати в оперативне управління “Управлінню житлово-комунального господарства “БІЛИЧІ” Коцюбинської селищної ради Київської області об’єкти благоустрою згідно Додатку 1,2 до даного рішення.

2. Здійснити приймання-передачу об'єктів благоустрою в порядку, встановленому чинним законодавством України шляхом складання відповідних актів.

3. Визначити, що об'єкти благоустрою, зазначені в Додатку 1, 2 до даного рішення, передаються зі збереженням їх цільового призначення. Передача майна не тягне за собою виникнення в  “УЖКГ “Біличі” права власності на передане майно.

4. Відповідальність за збереження об'єктів нерухомості, зазначених                             в Додатку 1,2 до даного рішення, покласти на начальника “Управління житлово-комунального господарства “БІЛИЧІ” Коцюбинської селищної ради Київської області.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  Коцюбинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Пушанко П.П.

 

 

 

Селищний голова                                                                        Сергій ДАНІШ

 


Прикріплені файли: