Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

01/12/2021

Рішення сесії від 25.11.2021 № 184-13-ІХ ««Про внесення змін до рішення Коцюбинської селищної ради № 155-11-ІХ від 31.08.2021 року «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Коцюбинської селищної ради»»

     УКРАЇНА

     КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

     БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 
   

 

 

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ДЕВ’ЯТОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ №184-13-IX

 

 25 листопада 2021 р.                                                   селище Коцюбинське                                                    

 

 

 

«Про внесення змін до рішення

Коцюбинської селищної ради

№ 155-11-ІХ від 31.08.2021 року «Про затвердження

Переліку адміністративних послуг, які

надаються через Центр надання

адміністративних послуг Коцюбинської

селищної ради»

 

 

На виконання вимог частини шостої статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Коцюбинська селищна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

           

  1. Додати до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Коцюбинської селищної ради, адміністративні послуги згідно додатку 1.
  2. Послугу №11/2 в попередній редакції «Оформлення паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше особі, яка звертається за оформленням паспорта після досягнення 18-річного віку» - виключити.
  3. Послугу 11/6  «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм» викласти у новій редакції:  «Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України (у формі картки) у зв’язку з настанням певних обставин».
  4. Послугу 5/28 в попередній редакції «Видача рішення про передачу у власність, надання у постійне користування та оренду земельних ділянок, що перебувають у державній або комунальній власності» - виключити.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, правопорядку, законності, запобігання корупції.

 

 

 

 

Селищний голова                                                                       Сергій ДАНІШ


Прикріплені файли: