Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

25/11/2021

Рішення виконавчого комітету від 18.11.2021 № 192 «Про надання дозволу ФОП Трізні Катерині Валеріївні на розміщення об’єктів зовнішньої реклами в селищі Коцюбинське»

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

18 листопада 2021 року                              192                   сел. Коцюбинське

Про надання дозволу ФОП Трізні Катерині Валеріївні на розміщення об’єктів зовнішньої реклами в селищі Коцюбинське

Розглянувши заяву вх. № 3341-ВхК-10/2021 від 28.10.2021 року про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в селищі Коцюбинське від ФОП Трізні Катерині Валеріївні (РНОКПП 3198302682) та подані матеріали, враховуючи Закон України «Про рекламу» та Порядок розміщення, утримання об’єктів зовнішньої реклами, Правил благоустрою селища Коцюбинське Київської області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської області

В И Р І Ш И В:

  1. Надати ФОП Трізні Катерині Валеріївні терміном на 1 (один) рік з дати прийняття даного рішення дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на паркані вздовж військової частини за адресою: вул. Пономарьова, буд. 24-26 в селищі Коцюбинське, а саме-банер, розміром 2200 мм х 1800 мм (загальною площею 3,96 кв.м.).
  2. ФОП Трізні Катерині Валеріївні заключити договір за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності.
  3. ФОП Трізні Катерині Валеріївні забезпечити дотримання вимог Порядку розміщення, утримання об’єктів зовнішньої реклами, Правил благоустрою селища Коцюбинське Київської області, заходів експлуатаційної безпеки.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови згідно розподілу обов'язків.

 

Заступник селищного голови                                          Петро ПУШАНКО

Керуючий справами                                                             Світлана ЧЕЧКО

Начальник відділу правового забезпечення                      Володимир СТОГОВ