Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

25/11/2021

Рішення виконавчого комітету від 18.11.2021 № 190 «Про надання дозволу батькам, від імені малолітньої доньки, на продаж 1/3 частини квартири, та на прийняття в дар будинку, на її ім’я»

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

18 листопада 2021року                            №190          сел.Коцюбинське

 

Про надання дозволу батькам, від імені малолітньої доньки, на продаж 1/3 частини квартири, та на прийняття в дар будинку, на її ім’я

 

Розглянувши подання Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради №27 від 16.11.2021 року, про надання дозволу батькам, ОСОБІ 1 та ОСОБІ 2 від імені малолітньої доньки, ОСОБИ 3 на продаж 1/3 частини квартири за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1, та на прийняття в дар будинку за адресою: Київська обл., АДРЕСА 2на її ім’я, враховуючи, що житлові та майнові права малолітньої не порушуються, відповідно ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл батькам, ОСОБІ 1 та ОСОБІ 2 від імені малолітньої доньки, ОБОБИ 3 на продаж 1/3 частини квартири за адресою: Київська обл., Бучанський район, сел. Коцюбинське, АДРЕСА 1, та на прийняття в дарбудинку за адресою: Київська обл., АДРЕСА 2, на її ім’я.
  2. Надати дозвіл матері, ОБОБІ 1, представляти законні права та інтереси малолітньої доньки, ОСОБИ 3 при укладенні та підписанні договору купівлі – продажу 1/3 частини квартири за адресою: Київська обл., АДРЕСА 1.
  3. Надати дозвіл матері, ОСОБІ 1, представляти законні права та інтереси малолітньої доньки, ОСОБИ 3 при укладенні та підписанні договорударування будинку за адресою: Київська обл., АДРЕСА 2.
  4. Зобов’язати батьків,ОСОБІ 1 та ОСОБІ 2, в тримісячний термін надати до Служби у справах дітей Коцюбинської селищної ради документи, які підтверджують укладення договору даруваннябудинку за адресою: Київська обл., АДРЕСА 2, на ім’я малолітньої доньки, ОСОБИ 3.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Заступник селищного голови                                               Петро ПУШАНКО

Керуючий справами                                                                  Світлана ЧЕЧКО

Начальник відділу правового забезпечення                           Володимир СТОГОВ