Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

25/11/2021

Рішення виконавчого комітету від 18.11.2021 № 187 «​​​​​​​Про доплату до пенсій батькам, які виховують дітей з інвалідністю віком до 18-ти років»

 

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

18 листопада 2021 року        187     сел. Коцюбинське

Про доплату до пенсій батькам, які виховують дітей з інвалідністю віком до 18-ти років

 

Розглянувши звернення мешканців селища Коцюбинське, враховуючи протокол комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги, відповідно до Програми «Соціальний захист окремих категорій населення селища Коцюбинське» на 2021 рік, затвердженої рішенням Коцюбинської селищної ради № 24-2-ІХ від 24.12.2020 року «Про затвердження програм місцевого значення на 2021 рік», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити список батьків, що виховують дітей з інвалідністю віком до 18-ти років, на доплату по 1000, 00 грн. на місяць кожному до пенсії за листопад 2021 року згідно додатку до даного рішення.
  2. Відділу обліку, планування та звітності здійснити перерахунки коштів згідно додатку №1 до даного рішення на особові рахунки батьків, які виховують дітей з інвалідністю віком до 18-ти років, в банківських установах, відповідно до видатків по КПКВКМБ 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення», КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» за умови підтвердження підстав для отримання доплати.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови згідно розподілу обов’язків.

 

Заступник селищного голови                                                Петро ПУШАНКО

Керуючий справами                                                                   Світлана ЧЕЧКО

Начальник відділу правового забезпечення                            Володимир СТОГОВ