Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

26/10/2021

Рішення виконавчого комітету від 21.10.2021 № 174 «Про виключення послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій УЖКГ «Біличі»»

 

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

21 жовтня 2021 року            № 174        сел. Коцюбинське

 

 

Про виключення послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій УЖКГ «Біличі»

 

Відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», враховуючи рішення виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради «Про призначення управителя багатоквартирних будинків на території сел. Коцюбинське  Бучанського району Київської області», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Визначити послугу з управління багатоквартирним будинком, як окрему житлову послугу, право на надання якої, визначається на конкурсних засадах.
  2. Управлінню житлово-комунального господарства «Біличі» не нараховувати плату за послугу утримання будинків, споруд та прибудинкових територій з 01.11.2021р.
  3. Контроль за виконанням данного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Пушанка П.П.

 

 

Селищний голова                         Сергій ДАНІШ

 

Керуючий справами                       Світлана ЧЕЧКО

 

Начальник відділу правового забезпечення             Володимир СТОГОВ