Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

26/10/2021

Рішення виконавчого комітету від 21.10.2021 № 173 «Про призначення управителя багатоквартирних будинків на території сел. Коцюбинське Бучанського району Київської області»

 

 

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

21 жовтня 2021 року                       № 173                сел. Коцюбинське

 

Про призначення управителя багатоквартирних будинків на території сел. Коцюбинське Бучанського району Київської області

 

З метою забезпечення на території селища Коцюбинське Бучанського району Київської області ефективного утримання багатоквартирних будинків, на виконання статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», рішення виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської областівід 08.07.2021 № 106 «Про затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком в селищі Коцюбинське та оголошення конкурсу», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської області

 

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити результати конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території сел. Коцюбинське (Додаток №1, № 2).
  2. Визначити управителем багатоквартирних будинків на території сел. Коцюбинське з 01.11.2021р. Комунальне підприємство «Житлово-комунальне Управління «Комунальник» Коцюбинської селищної ради терміном на 1 рік (юридична адреса: 08298, Київська область, смт. Коцюбинське, вул. Меблева 11А, ЄДРПОУ 39346631) для 54 багатоквартирних будинків, згідно з Додатком № 3, що додається.
  3. Уповноважити заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Пушанка П.П. на підписання Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком на 1 рік від імені співвласників багатоквартирного будинку з переможцем конкурсу.
  4. Комунальному підприємству «Житлово-комунальне Управління «Комунальник» Коцюбинської селищної ради  довести до відома співвласників багатоквартирних будинків відповідно до Додатку № 1 інформацію про управителя шляхом розміщення в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладання договору, ціну послуги.
  5. Контроль за виконанням данного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Пушанка П.П.

 

            Селищний голова                                                     Сергій ДАНІШ

 

            Керуючий справами                                                   Світлана ЧЕЧКО

 

            Начальник відділу правового забезпечення             Володимир СТОГОВ