Коцюбинська територіальна громада

Київська область, Бучанський район

26/10/2021

Рішення виконавчого комітету від 21.10.2021 № 172 «Про встановлення (зміну) тарифів на послугу з централізованого теплопостачання на опалювальний сезон 2021-2022 роки, що надаються Управлінням житлово-комунального господарства «Біличі» для населення, бюджетних установ та інших споживачів»

У К Р А Ї Н А

КОЦЮБИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

21 жовтня 2021 року                    № 172 селище Коцюбинське

Про встановлення (зміну) тарифів на послугу з централізованого теплопостачання на опалювальний сезон 2021-2022 роки, що надаються Управлінням житлово-комунального господарства «Біличі» для населення, бюджетних установ та інших споживачів

 

Розглянувши заяву Управління житлово-комунального господарства «Біличі»щодо встановлення (зміни) тарифу на послугу з централізованого теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших споживачів, враховуючи Закони України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», Порядок формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869,керуючись пп. 2  п. «а» ст. 28 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити розрахунок вартості послуги з централізованого теплопостачання на опалювальний сезон 2021 - 2022 роки.

2.Встановити тарифи на послугу з централізованого теплопостачання, яка надається Управлінням житлово-комунального господарства «Біличі» для населення, бюджетних установ та інших споживачів згідно з додатком.

3. Затвердити для кінцевого споживача(населення) тариф, що діяв у опалювальному сезоні 2020 – 2021 р.

4. Компенсацію різниці в тарифах здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету відповідно до Закону України «Про ціни і ціноутворення».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з виконавчих органів Пушанка П. П.

 

Селищний голова                                                                     Сергій ДАНІШ

 

Керуючий справами                                                                   Світлана ЧЕЧКО

 

Начальник відділу правового забезпечення                        Володимир СТОГОВ


Прикріплені файли: